Wout Bucker.jpeg

Wout Bucker

Technology Innovation Hunter 
bij APG 

Wout Bucker is als Technology Innovation Hunter bij APG verantwoordelijk voor IT innovatie. Daarnaast initieert hij projecten die APG helpen de verandering door te maken om de doelen, vastgelegd in de strategie 2025 ‘Samen Bouwen’. Zo startte hij begin 2019, samen met 1uur.nu het succesvolle ‘Office365 Buddies’ programma, een grootschalig adoptieprogramma voor en door APG’ers. Vanaf het moment van de Covid-19 lock down in maart 2020, draaide APG dan ook moeiteloos door vanuit meer dan 3.500 ‘thuis-kantoren’ in Europa, Azië en de US. Het meest recente initiatief is het We Decide! Programma, wat als doel heeft het aantal meetings met 30% terug te dringen, met 30% minder deelnemers in 30% minder tijd. Naast zijn rol bij APG is Wout IoT (Internet of Things) Evangelist bij Gemba IoT. Vanuit die rol adviseert hij organisaties over het opzetten van een IoT strategie en de toepassing van sensoren.

 

12.40 – 13.05 uur

Keynote APG: Slim digitaal samenwerken in de praktijk

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor een ingrijpende verandering in onze dagelijkse wereld en op werk. Om de productiviteit, vitaliteit en verbondenheid op peil te houden, is werken aan digitale vaardigheden in tijden van covid-19 van essentieel belang. Organisaties die consistent aandacht besteden aan de digitale vaardigheden komen verder. Digitaal en op afstand werken is voor velen het nieuwe dagelijkse normaal geworden.

 

Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers goed digitaal uit de voeten kunnen? Wout Bucker legt uit hoe de inzet van Office365 buddy's en de ontwikkeling van een slimme werkomgeving binnen APG heeft bijgedragen aan werknemersgeluk.