Unknown.jpeg

Tess Barendrecht 

Logo Proof.jpg

Strategy consultant

bij PROOF


Tess vervangt Michelle de Bruijn die helaas is verhinderd

Ambitieus en enthousiast. Tess is strategy consultant bij PROOF en helpt (internationale) organisaties bij het vertalen van hun business strategie naar een verhaal dat de basis vormt in de volledige employee journey. Een verhaal dat vertelt waar de organisatie voor staat, waar ze voor gaat en hoe ze dat gaat waarmaken binnen de context waarin de organisatie opereert. Samen met een team ontwikkelt Tess de communicatiestrategie, een creatief concept en de middelen om het verhaal tot leven te brengen.

 

12.05 – 12.30 uur

Expertsessie digitaal onboarden: Zo breng je kernwaarden optimaal over

De onboarding van nieuwe werknemers is een belangrijk proces dat bij werkgevers veel aandacht vraagt. Veel nieuwe medewerkers beginnen hun eerste werkdag deze periode vanuit huis. Een  effectieve digitale onboarding is daarom  belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat nieuwe medewerkers zo snel mogelijk de organisatie, hun team en de cultuur leren kennen? Zodat medewerkers up-to-speed komen en waarde kunnen toevoegen.  
 

Aan de hand van praktische voorbeelden, tips en concrete handvatten vertelt Tess Barendrecht hoe  u de onboarding van nieuwe medewerkers effectief inricht op afstand.