Nina de Leeuw.jpg

Nina de Leeuw

Logo_NINAPO_website.gif

Trainer/coach

bij NINA Professional Organizer

Nina de Leeuw is trainer en coach. Daarvoor was zij ruim 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als senior HR-adviseur. Nu helpt zij professionals die door de waan van de dag of hoge werkdruk, niet aan de meest belangrijke taken toekomen en het overzicht in hun werk kwijt zijn. Zij helpt hen meer uit hun werkdag te halen door hen te leren informatiestromen te managen, prioriteiten te stellen, met ademruimte te plannen en energie en focus te houden. Het resultaat: meer rust, resultaat en werkplezier!  

 

10.50 – 11.15 uur

Expertsessie werkgeluk: Krijg meer grip op je werk 

Sinds corona zijn de digitale vaardigheden van werkend Nederland met sprongen vooruit gegaan. Tenminste, dat denken we… In de praktijk ervaren veel thuiswerkers een hogere werkdruk, nemen ze minder pauzes en hebben ze moeite met het in balans houden van werk en privé. Verdere digitalisering is geen doel op zich, maar er zijn hele mooie digitale oplossingen die werknemers kunnen helpen de balans weer terug te vinden. En daardoor neemt het werkgeluk toe.  

In deze expertsessie laat Nina de Leeuw zien hoe u voor uw eigen organisatie de eerste stappen kunt zetten om dit te bereiken.