Bas van Leur.jpg

Bas van Leur

1uur-logo.png

Directeur

1uur.nu 

Bas van Leur is directeur van 1uur.nu en heeft de ambitie om moderne ICT-middelen toegankelijk te maken voor de werkende mens en iedereen het potentieel hiervan maximaal te laten benutten. Bas heeft uitgebreide ICT-kennis en heeft jarenlang ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties bij het invoeren van nieuwe manieren van werken. Hij heeft de focus op werkgemak, eenvoud en samenwerken: het gaat niet om meer en snellere ICT-voorzieningen, het gaat om het effect dat we ermee kunnen bereiken.

 

10.05 – 10.30 uur

Keynote: Hoe zorg je voor digitale verbondenheid?

Het coronavirus brengt veel organisaties in een versnelde digitale transformatie. Zo waren organisaties genoodzaakt om in een zeer korte tijd digitale tools te omarmen om: werken op afstand te ondersteunen, communicatie en samenwerking in stand te houden en prestaties inzichtelijk te krijgen. Dit vraagt naast technische digitale vaardigheden ook om ander soort digitale kunde. 

Hoe zorgt u voor digitale verbondenheid? Hoe breng je de werkcultuur van je organisatie digitaal over? En welke impact heeft dit op de medewerkers? Tijdens deze keynote blikt Bas van Leur terug op het afgelopen jaar: wat hebben we geleerd en hoe blijven we vooruit bewegen?